Annonse


Advarer mot Time4PopCorn

Folkene bak den nyeste PopcornTime-tjenesten, time4popcorn.eu, er ikke ærlige, og kan i verste fall ha skumle hensikter. Det hevder Reddits «pepijn809».

Advarer mot time4popcorn.eu
Brukeren kuraterer alternativ-listen på Reddit-delforumet /r/popcorntime, og har derfor peiling på hva som rører seg der ute av torrent-strømming-tjenester. 

Nå advarer han, eller hun, i sterke ordelag i en tråd døpt «Derfor er Time4Popcorn veldig farlig».

Skumle hensikter?
Folkene bak Time4Popcorn skal ikke bare ha stjålet til seg all kildekoden for å lage noe de markedsfører som sitt eget, men serverne er også sentraliserte.

Annonse
Dette åpner opp for muligheten til at folkene bak tjenesten kan komme til å servere reklame og/eller skadevare. Spesielt ille er det om Android-appen oppdaterer seg til å stjele sensitiv informasjon – en app som ikke tilgjengelig på Google Play Store.

Ingen farlig kode funnet
Det påpekes at det ikke er funnet farlig kode i OSX, Windows, Linux eller Android-koden enda, men muligheten er altså tilstede – dette styrkes ytterligere at de stjeler kode uten å kreditere de opprinnelige skaperne, og at de dermed ikke er en del av det etablerte PopCorn-samfunnet.

Skaperne sitter ikke i skyggene så mye som man kanskje får følelsen av å besøke nettsiden, de har nemlig svart på anklagene.

De påpeker at de måtte lage Android-appen, Chromecast og Windows XP-utgaven fra bunnen av.

Derfor tar de også avstand fra plagiat-beskyldningene, men at kodebasen er stjålet fra arbeid lagt ut som åpen kildekode på GitHub, det er et faktum.

– Ikke farlig på det nåværende tidspunkt
Tittelen er noe misvisende, da
«pepijn809» konkluderer med at:

«Time4Popcorn er ikke farlig i skrivende stund. Jeg har valgt å ta med flere meninger og fakta enn i tidligere revisjoner.

Vi må ta kommentarene fra Time4Popcorn med en klype salt (det samme gjelder våre beskyldninger).

Jeg valgte å ikke bruke deres programvare fordi jeg ikke støtter folk som bruker andres kode uten å kreditere dem (uansett om det er lovlig eller ikke).»

 

Kilde:
Reddit

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse