Annonse


– Mye bedre enn ventet

Natt til onsdag norsk tid ble Sonys nye VR-brille til PS4, «Morpheus», presentert for journalister og utviklere på GDC-messen i San Francisco.

Fikk prøve i natt
Men først i natt fikk pressen prøve Morpheus i praksis, sammen med kompatible demo-spill.

Og dommen så langt er svært positiv.

Kirk Hamilton fra spillnettstedet Kotaku hadde dette å si etter noen runder med det undersjøiske spillet The Deep og VR-brillene:

Annonse


– Som å svømme med haier
– Å spille «The Deep» gir deg definitivt følelsen av at du faktisk står midt i en tank full av haier mens du gradvis senkes ned i det mørke dypet. Dette er ikke for de lettskremte, selv om det sikkert kan være bra for noen å bli konfrontert med frykten for haier. Jeg ønsket bare at jeg kunne få tak i den fordømte signalpistolen, slik at jeg kunne gi haien en omgang med nødbluss.

Hans kollega Ben Kuchera i Polygon var minst like fornøyd (se video under) etter både å ha svømt med haikene og lekt seg med ultra-realistiske sverdkamper.

– Inne på noe helt spesielt
– Sony har fått til det grunnleggende når det gjelder virtuell virkelighet. Nå er det bare snakk om å gjøre maskinvaren ferdig og hale i land programvare-støtten. Skal en dømme etter disse tidligege demonene, er de inne på noe som er helt spesielt, skriver han.

Her ser du hvordan Kuchera opplevde testen:

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse