Annonse


– Sånt setter gutta pris på

Denne uka pågår den store IT-messa CeBit i Hannover, Tyskland.

Ingen hemninger
Teknologimesser flest utenfor det kjønnspolitisk korrekte Skandinavia har ingen hemninger når det gjelder trekkplastre som man antar appellerer til menn (som er i dundrende flertall på slike arrangementer) og deres lavere
instinkter.

For å si det sånn: Personen som prøver å hale deg fra messegulvet og inn på standen er neppe er en gråhåret bestemor eller en middelaldrende fyr som ser ut som storebroren som fikk bedre karakterer enn deg.

Dyrt med ekte jenter
Men tannlegestudenten Gretchen (23) og den kommende advokaten Hannelore (25) jobber slett ikke ikke gratis.

Annonse
Spesielt når de må å stå timevis i en kjole som ser ut som den er spraya på deg og snakke med øl- og pølsestinkende menn som er mer interessert i den dype utringingingen enn i produktene du liksom skal representere.

Mekanisk påledans
Derfor har det tyske programvareselskapet Tobit Software tydd til tekniske løsninger, som det seg hør og bør på en slik messe.

I stedet for å hyre inn sexy folk, har de fått laget et par sexy roboter.

Og ikke nok med det – de har fått robotene til å rotere med «underlivet» foran hver sin stang.

– Sånt de setter pris på
Med andre ord en slags tekno-pervertert form for «poledancing», en syssel man gjerne forbinder med strippeklubber, men som etterhvert også har blitt helsebringende fritidssyssel for norske kvinner.

– Dette var noe sjefen min fant på. Vi kjøpte robotene ferdige, men så ga vi dem litt mer farge og større pupper. Slike ting vi vet gutta setter pris på å leke med, sier markedssjef  Dieter van Acken.

Kilde:
Akihabara News
 

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse