Annonse


Flipboard kjøper Zite

Flipboard kjøper nyhetsoppsamlerappen Zite.

Snart slutte for Zite-appen
​Zite kom først til iPad, men ble senere også utviklet til iPhone og Android. Det er teknologien som opererer i kulissene Flipboard nå kjøper, og neppe designet.

Zite var eid av CNN, og ble startet opp i 2005. De to gründerne brukte seks år på å utvikle teknolgien som gjorde det mulig å servere leseren med nyhetene han eller hun ikke hadde fått med seg andre steder, men som er av interesse i forhold til forhåndsdefinerte kategorier.

Det blir spennende å se hvilken påvirkning teknologien får  for Flipboard. Zite-appen forsvinner ikke riktig enda, og det blir mulig å flytte over sine preferanser til Flipboard. Mer informasjon loves senere.

Annonse
Pressemeldingene
Dette sier
Zite:

«Våre mål er de samme, og hvis våre metoder er annerledes, er ikke det en kilde til svakhet, men styrke: Flipboard har et imponerende kurator-team, uovertrufne utgiver-nettverk, og utrolig skala. 

Zite har verdensklasses anbefalings-teknologi og kompetanse i emnebasert oppdagelse. Begge selskapene har et fantastisk design og mobil-utviklings-talent. 

Jeg er helt overbevist om at dette samarbeidet med Flipboard er det riktige neste skritt for å oppnå visjonen vi startet i 2005.» Brevet er signert Zite medgründer​ Mike Klaas.

Dette sier Flipboard:

«Vi kjøpte Zite fra CNN for å gjøre noe med det vi har hørt fra fra mange av dere: Selv om du allerede kan lese tusenvis av kilder fra over 20 regioner på Flipboard, vil du ha enklere og bedre måter å oppdage innhold om de tingene som betyr noe for deg. 

Å Legge Zites ekspertise innen tilpassing og anbefalinger til Flipboards produkterfaring og kraftige kurator-samfunn,  vil skape et enestående personlig magasin for våre millioner av lesere,» skrev Flipboard-sjef Mike McCue.
 

Kilder:
Zite
Flipboard

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse