Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Alienwares Steam Machine er ikke designet for komponentbytte, men de nekter det deg ikke. (Ill.: Alienware)

Joda, den kan oppgraderes

Men Alienware anbefaler det ikke.

For å krympe Alienwares Steam Machine har selskapet gjort visse grep som gjør det vanskeligere å oppgradere den enn en vanlig PC, eller selskapets egen X51.

– Kan oppgraderes
Vi skrev i går at det ikke var mulig å oppgradere den lille Linux spill-boksen, men nå viser det seg å ikke være helt riktig.

I et intervju med Eurogamer forklarer nemlig samme mann, Frank Azor, at ingen låses ute fra å oppgradere den, men at den ikke er laget for det, og at det derfor nok er noe vanskeligere enn med en fullblods-maskin.

Les også: GTA V PC avslørt?

Dette sier Alienware
Vi leser uttalelsene slik at garantien altså ikke ryker om man skrur inn et nytt skjermkort, men helt sikre er vi ikke. Alienwares maskin kommer på tampen av året. Spesifikasjoner er ikke kjent.

– Alienware Steam Machine, annonsert på CES, er designet for å levere en flott spill-opplevelse i stua, og vi vil gjøre det mulig å oppgradere komponenter.

Med tanke på at vi har designet den til å være mindre enn forrige-generasjons-konsollene, er det ikke like lett å oppgradere den sammenlignet med andre plattformer som f.eks. Alienware X51, men vi vil ikke stoppe kundene fra å oppgradere, forklarer Azor til Eurogamer.

Kilde:
Eurogamer

Stikkord: alienware, steam machine