Kan denne få fart på Windows 8-salget?

Sonys nye Vaio Fit 11A kommer til Norge til våren. Pris: 6500 kroner.

Dette er nye Vaio Fit
Sony har akkurat annonsert den nye maskinen som kombinerer en berøringsskjerm som kan legges over tastaturet slik at Windows 8.1-produktet også kan brukes som nettbrett. Smart. 

Kanskje er det dette som skal til for å få fart på PC-salget? Nå er det ikke første gang PC-produsentene prøver seg på slike hybrid-løsninger, men er vekt, design og byggkvalitet riktig utført kan det god tenkes det er riktig medisin. Stylus er også med i denne pakken, en berøringspenn som skal brukes i kombinasjon med Sonys programpakke Vaio Inspiration Suite.

(Ill.: Sony)

Dette sier Sony
«Den nye, kompakte versjonen med 29.4cm (11.6’’) skjermstørrelse, er et nytt tilskudd i multi-flipTM-serien til Sony. VAIO Fit 11A er fullpakket med Sonys beste teknologi og er utstyrt med gode funksjoner slik at du skal kunne jobbe og leke deg helt kompromissløst. 

Du kommer til å rase gjennom gjøremål som organisering av dokumenter eller fotoredigering ved hjelp av den siste generasjons Intel-prosessorer, og filmer og spill blir en fryd for øyet på den klarer og fargesterke berøringsskjermen i Full HD med TRILUMINOS-Display for mobile enheter.»

Og:

«Den nye VAIO Fit 11A kommer utstyrt med den nye VAIO Inspiration Suite – en brukervennlig samling av produktivitetsfokuserte apper som lar deg fange, organisere og dele dine tanker og ideer.

Med VAIO Clip kan du lage profesjonelle utklipp fra nettet som du kan bruke i dokumenter og presentasjoner, mens VAIO Paper lar deg uttrykke deg med en intuitiv opplevelse av å skrive med en penn på papir.

Skrible ned merknader med stylus-pennen – eller bruk din egen finger – og del dem via skyen. VAIO Fit 11A kommer også forhåndsinstallert med den fullstendige Adobe Photoshop Elements 12 slik at du virkelig kan få brukt dine kreative evner.»

Spesifikasjoner
* 11,6″ – 1080p
* Intel HD Graphics
* Intel Celeron N2920 CPU
* Windows 8.1
* 4 GB DDR3L 1066 MT/s SDRAM
* 128 GB SSD
* 1,28 kg
* 198 mm x 16.5-19.0 mm x 285.0 mm

 

Kilde:
Sony pressemelding