Annonse


Ikke som andre smartklokker

Pebble har vist frem sine nye smartklokke, Steel, på CES 2014.

En mer ekslusiv smartklokke
Til forskjell fra andre klokker har den stålllenke (matt svart og
 børstet rustfritt stål), istedet for plast, som blant annet Samsung har valgt på sin Galaxy Gear.

Begge de to modellene koster 249 dollar (1500 kroner), og kan allerede forhåndsbestilles her, de sendes ut fra 28. januar (Pebble tilbyr gratis frakt til hele verden – i Norge selger blant annet Multicom.no og PS.no Pebble, men nye Steel er ikke å finne enda).

Kategorier i den kommende app-butikken til Pebble. (Ill.: Pebble)

Kun mer RAM
På innsiden er det meste som før: den har det samme panelet, batteri og maskinvareplattform – den eneste endringen i mengden RAM som er økt fra 4 til 8 MB. For å beskytte skjermen har Pebble valgt Gorillas Glass.

Annonse


Det som er positivt, og som vil gi et skikkelig løft, er at Pebbles app-butikk lanseres på tampen av inneværende måned. Forøvrig vil alle apper som fungerer på første generasjons Pebble, fungere på Steel.

(Ill.: Pebble)
App-butikken hentes frem fra Pebble-appen. På den måten vil du kunne laste inn apper på klokka fra mobilen. (Ill.: Pebble)

Pebble OS 2.0
Samtidig vil også versjon 2.0 av programvaren til klokka bli gjort tilgjengelig. Ifølge The Verge gir 2.0-programvaren et skikkelig ytelses- og stabilitets-løft.

Noen brukergrensesnittendringer er ikke å finne, men et større API-bibliotek vil gjøre det mulig for utviklerne å være mer kreative.

Første generasjons Pebble forsvinner ikke, men prisen er kuttet til 149 dollar (900 kroner).

 

Kilder:
The Verge
Pebble

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse