Annonse


Men iPad fikk hun ikke…

De fleste vet at Bill Gates sammen med sin kone Belinda deler ut penger i øst og vest til gode formål.

Gav via Reddit
Men at han skulle engasjere seg så voldsomt i én enkelt julegave til en vanlig amerikansk jente han ikke kjenner er kanskje mer oppsiktsvekkende.

Rachel (som ikke røper etternavnet sitt) deltok i den store, veldedige julegaveutvekslingen på det sosiale nyhetsnettverket Reddit.

Kosedyr og bok
Det gjorde tydeligvis også selveste Bill Gates.

Annonse


For «ho ho ho» – der ramlet det ned en gave til Rachel med følgende innhold: 1 stk. kosedyr (supplert med bilde av Gates med kosedyret) og ett eksemplar av National Geographic-boka «Journeys of a Lifetime» (signert av Gates).

Samt som det seg hør og bør for en super-velgjører som Bill: En donasjon til utdanning av fattige barn på vegne av Rachel.

Overveldende glad
Rachel ble helt overveldet av glede – og ikke minst overraskelse over hvem giveren var. Via Reddit skriver hun blant annet:

– Jeg vil begynne med å si et STORT TUSEN TAKK til herr Bill Gates for en utrolig gave og en hemmelig julenisse-opplevelse. Jeg er så veldig, veldig takknemlig for den flotte og ettertenksomme gaven du plukket ut for meg.

Men ikke iPad…
Så fikk det ikke hjelpe at Rachel også hadde satt opp en iPad på ønskelisten, og at Bill (og vi forstår ham godt akkurat her) valgte å ikke oppfylle akkurat dette ønsket.

Hva om han hadde lagt ved en Surface i stedet?