Hopp til navigasjon Hopp til innhold
John McAfee har «flyktet» fra Portland til Montreal, der han forhåpentligvis finner en mer forståelsesfull husvert. (Ill.: Getty Images/All Over Press)

Kastet ut av leiligheten

John McAfee på flukt igjen.

Den tidligere antivirus-kongen John McAfee (68) er på flukt igjen.

Illsint husvert
Ikke fra politiet, som han var da han forlot Belize for om lag ett år siden. Men rett og slett fra en illsint husvert som tydeligvis hadde fått nok av sin leieboer.

McAfee er kjent som et utpreget party-menneske, og få var overrasket da han rett etter hjemkomsten til USA (der han ikke i utgangspunktet ikke var mistenkt for noe) flyttet til hipster/party-byen Portland i Oregon.

I meste laget
Men ifølge lokalavisen The Oregonian ble Mcafees nærvær i meste laget for husverten hans  i luksuskomplekset Riverstone, Connor Hyde. I begrunnelsen heter det at McAfee skal ha forfulgte ham og opptrådt som en «stalker».

Hyde fikk kastet ut McAfee med politiets hjelp (noe McAfee nekter for), og McAfee selv har i følge Bloomberg flyttet til Montreal i Quebec (Canada), der han eier en leilighet.

Heftig liv
John McAfee grunnla antivirus- og datasikkerhetsselskapet McAfee i 1987, men solgte seg ut av selskapet i 1996 for 100 millioner dollar (om lag 609 millioner norske kroner etter dagens kurs).

Siden har han levd et broket liv der alt fra våpen, svært unge kvinner, venner i mafiakretser, yoga-øvelser og underlige medisinske teorier har vært ingredienser.

Biografi på gang?
Det går for øvrig rykter om at den tidligere narkobaronen George «Boston» Jung er i gang med å skrive McAfees biografi.

Han burde ha nok av stoff å ta av…

 

 

 

Stikkord: john mcafee