Annonse


Denne skal Samsung vise fram i Berlin

Samsung lader som alle andre innen elektronikkindustrien opp foran IFA-messen i Berlin, som starter til uka.

Røper det selv
Og mens både den mye omtalte Galaxy Gear-klokka og nettbrett-telefonen Galaxy Note III er mer eller mindre bevisst lekket, er det Samsung selv som forteller om den største nyheten – i hvert fall i fysisk forstand.

For mens vi hittil bare har sett 82-tommers UHD/4k på messer (i ferdige og salgbare versjoner, vel å merke – større TV-er er vist fram i prøveversjoner, både i 4K og 8K), klasker nå den sørkoreanske elektronikkgiganten til med en 98 tommers TV med superoppløsning.

Ikke ment for stua
Det er egentlig ikke en TV ment for stuebruk det dreier seg om, men en såkalt «videovegg» til kommersielt bruk, for eksempel på idrettsarenaer, flyplasser, jernbanestasjoner og andre offentlige steder.

Annonse


Så om resten av feriepengene fortsatt skulle brenne i lomma (og da går vi ut fra at du har en svært godt betalt jobb) og har plass i stua, må du nok vente en god stund før du kan stikke ned på Elkjøp og plukke opp (OBS! Forutsetter stor bil) en slik til helgekosen med potetgull og Netflix.

PC-monitor også
Vi glemmer heller ikke at Samsung kommer med en 31,5 tommers PC-monitor i UHD-kvalitet. Her er de på ingen måte først ute. Både Asus og Sharp har allerede slike monitorer på markedet.

Samsung har så langt verken offentliggjort bilder av eller satt noen pris på denne modellen.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse