Hopp til navigasjon Hopp til innhold
(Ill.: nowhereelse.fr)

Her er Moto X

Alle hemmelighetene avslørt.

Nå vet vi hva som gjør Google og Motorola nye mobil, Moto X, litt mer spesiell enn sine konkurrenter.

Dette er greia med Moto X
Siden den skal settes sammen i USA, og med store avisannonser med budskapet om at du kan gjøre den til din egen, kommer det derfor ikke som noe sjokk at hele greia er at man skal kunne velge egne deksler, og få sitt eget navn (eller hva man nå velger) inngravert i dekselet på baksiden.

Man vil også få mulighet til å velge sin egen bakgrunn på Android-hjemskjermen. Man sender bildet inn til Motorola, og de setter det opp for deg. Ikke at dette er så veldig vanskelig å gjøre selv.

Det er altså ikke så utrolig spennende som markedsføringskampanjen ville ha oss til å tro. Merkelig hvordan det der fungerer.

Bilder lekket
I tillegg til å avsløre hva som gjør Moto X «spesiell», skal nowhereelse.fr sitte på bilder av flere bakside-deksler. De minner ikke så rent lite om bildene som angivelig skal være av Apples billig-iPhone.

Dekslene er fargerike på en måte som for oss til å tenke i retning Lumia, og det ser ut til at de er laget av polykarbonat.

Det kuleste med Moto X er ekstra-sensorer som gjør det mulig å starte kamera-appen ved å vifte med mobilen. Smart, for da slipper man å låse opp hjermskjermen og trykke seg frem til kamera-appen hver gang (om man da ikke har kameraet som widget på lås-skjermen).

Det er kun lagringsplass man kan velge
Modellen som testes av operatører (blant annet Verizon) i skrivende stund, kjører Android 4.2.2, men det er godt mulig den har 4.3 innen den når butikkhyllene i USA. 

Man vil altså kunne velge deksler, og sin egen lille personlige tekst, men bortsett fra det er det kun lagringsplassen man har kontroll over, og ikke CPU og RAM som det ble spekulert i når annonsene først dukket opp.

Kilder:
abc News
nowhereelse.fr

Stikkord: android, Google, motorola