Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Apple sliter tydeligvis med kvalitetssjekken av MacBook Pro-maskiner med Retina-skjerm.

Derfor har 400 000 lest dette hos Apple

Måtte bytte ni MacBook Pro Retina.

Endel MacBook Pro med Retina Display-eiere er veldig misfornøyde.

Lest av 400 000

Grunnen er store problemer med paneler fra LG og Samsung, særlig skal LG-produserte paneler ofte ha feil som forårsaker at bilder brennes fast. Unormalt bildeetterslep skal også være et problem.

Forumtråden «MacBook Pro Retina display burn-in» hos Apple har i skrivende stund hele 397 394 visninger, og er på smått utrolige 490 sider.

Les også: Plutselig og uventet Apple-priskutt.

– Apple har ikke kontroll

Hadde Apple tatt tak i problemene fort hadde trolig mye vært løst, men så har ikke vært tilfellet.

Frustrerte kunder har møtt opp i en Apple Store bare for å få beskjed om at det er umulig å undersøke hvilket panel som sitter maskinene, som nevnt har Samsung visstnok en lavere feilrate.

Må teste for Apple

Dette ender naturlig nok med at kunder må teste opp flere maskiner (om de ikke er heldige) før de til slutt får en uten panelfeil.

Mens andre rett og slett har gitt opp, og etter ni maskiner er det jo lett å skjønne at 9to5mac-leser Jason Smith er lettere irritert, spesielt fordi han også hadde problemer med viftestyringen (noe som senere ble løst i en fastvare (SMC)-oppdatering).

Det er ikke bare skjermen

Som om ikke dette var nok er det andre problemer også. Det skal også være problemer relatert til grafikk-ytelsen og andre skjerm-problemer som også berører Samsung-produserte paneler.

Opplever du problemer med din MacBook Pro med Retina Display kan du taste inn denne koden i terminalen.

Står det «LP» har du LG, «LSN» for Samsung.

Kilde:
9to5mac

Stikkord: Apple, macbook pro