Hopp til navigasjon Hopp til innhold
TG-folket bidrar til at folk flest får raskere nett. (Bildet er fra påsken 2011). (Ill.: Per Ervland)

TG får «firefelts motorvei»

Og Hamar-folk får bedre nett.

Nærmere 6000 ungdommer som sitter foran skjermene sine i påsken bidrar til at folk i Hamar-regionen får bedre bredbånd.

30 Gb rett inn
Arrangementet The Gathering (TG), som i år går av stabelen for 21. gang (17. gang i Vikingskipet), får nemlig en dedikert 30 Gigabit-linje direkte inn i Vikingskipet.

Selskapet Blix Solutions sørger for aksess mot internett, mens Eidsiva bredbånd kobler The Gathering og Blix Solutions sammen.

– Dette er absolutt en av de største leveransene vi har gjort. I norsk skala blir det nesten ikke større enn dette. Vi har selv vært på The Gathering i mange år, og har fått mye ut av det. Da er det kult å kunne gi noe tilbake. Jeg har selv lært mye av det jeg bruker i min jobb i dag på The Gathering, forteller daglig leder Eirik Hjelle i Blix Solutions.

– Firefelts motorvei
Både samarbeidspartnerne og The Gathering-ledelsen er glade for at de på denne måten kan bidra til at hedmarkinger får raskere nett.

– The Gathering er med på å bygge ut en firefelts, digital motorvei inn til Hamar som gjør at man kan ta unna mer trafikk. På denne måten er vi sikret en god og stabil leveranse, sier presse- og informasjonsansvarlig i The Gathering, informasjonssjef Simon Eriksen Valvik i The Gathering.

Kilde:
Pressemelding fra The Gathering.

Stikkord: the gathering