iphone_5_white

Annonse


Nå har iPhone 5 4G

I helga åpnet Telenor plutselig for 4G på Apple iPhone 5.

Bruker 1800 MHz-nettet

«Dagens raske utvikling av digitale tjenester stiller økte krav til mobilnettet, og med 4G har vi tatt et viktig steg mot økt kapasitet og høyere hastigheter. Med 4G fra Telenor ligger alt til rette for effektiv strømming eller nedlastning av film og musikk, bildedeling og videokonferanser når og hvor som helst.

Og når vi nå etter godt samarbeid med Apple endelig har støtte for Apple-produkter, er det en merkedag i norsk mobilhistorie», forklarer Stein-Erik Vellan leder for Mobile i Telenor i pressemeldingen.

Det er 1800 MHz-nettet Telenor nå har åpnet for, og som gjør at iPhone 5-eiere nå får glede av de nye hastighetene.

Annonse


Krever nyeste iOS

Krever iOS 6.1.2: «For å få 4G på iPhone 5, må kundene laste ned siste versjon av Apples operativsystem, og i tillegg må de gå inn i «innstillinger» for å få en oppdatering som sikrer herlig 4G-surf», opplyser Telenor.

NetCom avslører til ITavisen.no at de skal skru på 4G-støtte for telefoner «rundt sommeren». Da vil operatøren støtte telefoner med LTE 1800 og 2.6.

Hva angår iPad og iPad mini tolker vi Telenors pressemelding dithen (vi har kontaktet Telenor) at 4G-støtte for disse kommer senere, en gang i løpet av året.

Oppdatert:

Vi har fått bekreftet at alle Apple-produkter med 4G-støtte, og ikke bare iPhone 5, fungerer i Telenors nett.

«Telenor forsikrer at hele dagens 4G-nett vil være oppgradert i løpet av året slik at brukere av iPhone 5, iPad 4 og iPad Mini også kan surfe lynraskt der de er.»

Følgende byer og tettsteder er nå utbygd med Telenor 4G:

* BYKLE
* BÆRUM
* HEMSEDAL
* HOL
* KRAGERØ
* KRISTIANSAND
* KVAM
* LØRENSKOG
* OPPDAL
* OPPDAL
* OSLO
* RINGSAKER
* RÆLINGEN
* SIGDAL
* SKEDSMO
* TROMSØ
* TRYSIL
* ØYER

Kilde:
Telenor pressemelding

Annonse