Den koster kun 112 kroner!

Nokia viste frem fire nye billigmodeller på Mobile World Congress 2013. Den billigste koster kun 112 kroner (den helt til venstre i bildet).

Barcelona (ITavisen:) Vi har benket oss ned på Nokias flotte stand på Mobile World Congress 2013.

Snart avslører Nokia alt

«At home in Barcelona», er teksten som møter oss i det vi entrer pressekonferansen på selskapets stand i giganthall nummer tre (av åtte, om vi ikke husker feil), i Barcelona.

Om få strakser (08:30) avslører selskapet forhåpentligvis noen nye kule produkter (vi håper fortsatt på et Lumia-nettbrett).

Annonse

Ikke noe nettbrett på årets MWC.
(Ill.: Trond Bie/ITavisen.no)

Billigmodeller

Fire nye billigmodeller er avslørt: 105, 301, Lumia 520 og Lumia 720. Felles for de to først er at de deler noe av designspråket fra Lumia-serien.

Og vi snakker her billig: Nokia skal kun ha 15 euro for 105 (112 kroner… hørte vi feil?), og man behøver bare å lade den en gang i måneden (avhengig av bruk, selvsagt). Den har ikke akkurat 5″ skjerm, men det er imponerende likevel.

520 er Nokias billigste Windows Phone 8-telefon. Den har et 5 MP-kamera, og har samme linse som 920, og den har panorama og smartshoot-funksjoner.

To nye billig-Lumia-modeller

Nokias Lumia-pressemelding – Lumia 720:

«Nokia Lumia 720 introduserer en high-end karmeraopplevelse i mellomklassen

High-end innovasjon i bildebehandling, gratis musikk og HERE karttjeneste kjennetegner Nokias siste tilskudd til Windows 8-porteføljen

Nokia lanserer Nokia 720 Lumia; en blanding av high-end stil og -innovasjon for et sosialt aktivt publikum. Nokia Lumia 720 tilbyr en high-end kamera opplevelse, Nokias nyeste musikk- og navigasjonstjenester og den unike integrerte sosiale opplevelsen av Windows Phone 8.

Telefonen kommer til Skandinavia i Q2 med en veiledende pris på 2900 NOK inkl. mva.»

Lumia 520:

«Nye Nokia Lumia 520 gir en rimeligere smarttelefon-opplevelse

Nokias morsomme og rimelige Lumia-smarttelefon gir et bredt utvlag av high-end innvasjoner på Windows Phone 8

Nokia lanserer i dag Nokia Lumia 520 som tilbyr et rikt utvalg av high-end innovasjoner hentet fra Nokia Lumia 920 og Nokia Lumia 820. Med Windows Phone 8 inneholder dette morsomme og fargerike tilskuddet til Nokia Lumia-familien mange av de samme digitale kameralinsene som 920 og 820, samt kart og navigasjon fra HERE, gratis streaming av musikk og en fire-tommers supersensitiv berøringsskjerm for en svært engasjerende smarttelefon-opplevelse.

Telefonen kommer til salgs i Skandinavia i løpet av Q2 med en veiledende pris på 1500 NOK inkl. mva.»

Annonse
Annonse