Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Outlook.com er en flott e-post-klient med 60 millioner aktive brukere. Flere nye funksjoner og et oppgradert kalendergrensesnitt loves innen ganske kort tid. (Ill.: The Verge)

Snart blir Outlook.com enda bedre

Har allerede 60 millioner brukere.

Microsoft fikk med god grunn skryt for Hotmail-erstatteren Outlook.com.

Har allerede en stor brukerbase

Og når produktet er veldesignet, kjapt og elegant strømmer brukerne til: Microosft kan nå avsløre at forhåndstitt-merket er borte, og at de har 60 millioner aktive brukere – mange av dem er helt nye brukere som ikke har migrert fra Hotmail, og en tredjedel av dem kommer direkte fra Gmail.

Imponerende på så kort tid, men så er også Outlook en sterk Office-merkevare.

Stor markedsføringskampanje skal ta Google

Likevel skal Microsoft nå bruke millioner av dollar i mange land (de starter i USA, for så å sende reklamene i flere andre land de kommende ukene) på å markedsføre e-post-tjenesten som selvsagt er en direkte Gmail-konkurrent.

Microsoft håper så mange mulig, så fort som mulig, nå skifter fra Hotmail til Outlook, men med 150 millioner GB med Hotmail-e-post kommer ikke selskapet til å skru av strømmen over natta, men fra i dag av vil de sende brukere som enda ikke har kommet seg over en vennlig påminnelse om å gjøre det.

Forbedringer underveis

I løpet av sommeren håper selskapet å være ferdig med migrasjonen. De som enda ikke har kommet seg over innen den tid vil automatisk oppgraderes.

I de kommende månedene lover Microsoft å oppgradre kalender-grensesnittet og integrere Skype, og veldig snart kommer det video-chat og lynmeldings-støtte sammen med en oppdatert Android-app.

Reklamevideo:

Kilde:
The Verge

Stikkord: hotmail, outlook