GALAXY SIII mini Product Image(4)

Annonse


Apple dropper SIII Mini-søksmål

For en gangs skyld er Apple og Samsung enige.

Dropper søksmålet
Samsung har nå nemlig gått med på å ikke selge den nye mini-utgaven av Galaxy SIII i USA.

Vilkåret er at Apple på sin side lover å ikke gå til søksmål mot den, melder CNet.

Skuffet over dom
Avtalen har kommet i stand etter at Apple opplevde sin kanskje største skuffelse etter at de vant retttssaken mot Samsung i august.

Annonse
Retten ville nemlig ikke gå med på å stoppe salget av Samsungs-produkter, på tross av at de tidligere hadde avgjort at de var kopier.

Frykt for salgsstopp
Nå har altså Apple greid å stoppe salget av en ny telefon.

Og Samsung har etter alt å dømme gått med på det i frykt for at dette skulle bli det første produktet Apple skulle greie å stoppe effektivt på det amerikanske markedet.

Mange nederlag
Det har for øvrig gått opp og ned for Apple i deres ustoppelige jakt på Samsung og deres produkter, som de mener er kopier av iPad og iPhone.

Både i Storbritannia, Japan og Nederland har de lidd nederlag, og i Samsung hjemland Sør-Korea bestemte dommeren at begge var like gode.

Kom seg unna
I Tyskland klarte de å få til forbud mot nettbrettet Galaxy S10, men dette løste Samsung ved å lage en egen, tysk N-versjon der det var gjort noen små endringer.

Verst gikk det i Storbritannia, der Apple ble dømt til å be om unnskyldning for at de i det hele tatt hadde påstått at Samsung hadde kopiert deres iPad.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse