Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Samsung har fra før av nylig inkludert iPhone 5. Nå prøver Samsung også å inkludere iPad 4, nye iPod Touch og iPad mini i saken mot Apple om dommeren godkjenner det. (Ill.: Trond Bie//ITavisen.no)

Nå jakter Samsung på iPad mini

Innlemmer flere nye Apple-produkter i søksmålet.

Samsung går nå etter flere nye Apple-produkter, deriblant iPad mini.

iPhone 5, Jelly Bean og iPad mini

Det er allerede duket for rettsoppgjør nummer to, men hverken iPad mini, iPad 4 eller nye iPod Touch vil være med i den andre rettsaken før de er godkjente som bevis av dommer Judge Paul S. Grewal.

I tillegg til Apples nye 7.9″-nettbrett og nye Touch har også Samsung for litt siden innlemmet iPhone 5 i sin sak mot Apple. Apple på sin side har svart med å innlemme Android 4.2 Jelly Bean, Googles mobil-OS.

Les også: Vi tester iPad mini.

– Bryter de samme patentene

Dette sier Samsung om innlemmelsen av de nye Apple-produktene: «iPod Touch 5, iPad 4 og iPad Mini har samme anklaget funksjonalitet som iPod Touch og iPad. Produkter som allerede er en del av denne saken.

Derfor vil bevisene for brudd på patenter forårsaket av iPod Touch 5, iPad 4 og iPad Mini være vesentlig den samme som for andre Apple-enheter som allerede er anklaget for krenkelse i dette søksmålet.»

Kilde:
The Verge

Stikkord: Apple, ipad mini, samsung