Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Lanseringen er nært forestående. (Ill.: forums.macrumors.com)

iTunes 11 lanseres om få dager

Nå varsles artistene.

Apple utsatte iTunes 11 fordi utviklingen tok lenger tid enn ventet, men nå nærmer den nye versjonen seg.

iTunes 11 nært forestående

iTunes 11 får neppe ny kjerne (Windows-brukere må nok fortsatt slite med et ganske tregt program), men leveres med en grensesnitt-finpuss med større fokus på album-bilder. En ny minispiller er også med.

Det er en artist og plateselskap-eier som har fått e-post fra feiyr.com med beskjed om at det er en fordel å oppdatere artist-bilder da iTunes 11-lanseringen skal skje om få dager. Nytt i versjon 11 er nemlig at alle artister som ønsker det kan legge ut egne bilder.

Kilder:
forums.macrumors.com
MacRumors

Stikkord: Apple, itunes