Denne telefonen har såvidt kommet, og finnes dermed ikke på NetComs oktoberliste. Men neste måned tipper vi den finnes der.

Annonse


– Vi ønsker Windows Phone velkommen tilbake

Windows Phone 8 har nettopp kommet, og de første modellene HTC 8X og Nokia Lumia 920 har så vidt kommet i salg.

– Genersjonsskifte
Dermed er det ikke så rart at Windows Phone ikke er å se på NetComs oktober-liste over de mest solgte telefonene.

Teleselskapet håper likevel på at telefoner med programvare fra Microsoft igjen vil finne sin plass i norske butikkhyller.

– Det illustrerer generasjonsskiftet mange nå venter på. Vi ønsker telefoner med operativsystemet velkommen tilbake på topp-ti-listen vår. Det er godt med plass til Windows-telefoner i det norske markedet, sier salgsdirektør Kristian Renaas.

Annonse


Sony-suksess
Ikke overraskende ligger Samsungs Galaxy SII øverst. Men like under ligger det tre telefoner fra Apple, noe som betyr at iOS fortsatt er den største plattformen med en andel på 54 prosent. Android har til sammenligning 46 prosent.

Mest overraskende er det kanskje at Sony gjør det så bra som de gjør med hele to Android-telefoner på topp 10. Begge er såkalte allværstelefoner som tåler både fall fra bordkanten og en regnskvett.

De mest solgte smarttelefonene med NetCom-abonnement i oktober (september-plasseringer i parentes):
1. (2)Samsung Galaxy S III
2. (3) Apple iPhone 4S
3. (1) Apple iPhone 5
4. (5) Apple iPhone 4
5. (4) Samsung Galaxy S II
6. (6) Sony Xperia Go
7. (-) Samsung Galaxy Note II
8. (8) HTC One X
9. (7) Samsung Galaxy Xcover
10. (-) Sony Xperia Acro S

Listen er rangert etter salgsvolum og baserer seg på smarttelefonsalget i NetCom Shops (60 butikker), nettbutikken, gjennom kundesenteret og hos forhandlere som selger NetCom.

Kilde:
Pressemelding fra NetCom.

Annonse