Gates skryter hemningsløst av Surface, men legger ikke skjul på at dette er en kritisk tid for selskapet.

Annonse


Gates snakker ut om Surface og Windows 8

I et nytt intervju med Microsoft snakker gründer, tidligere toppsjef og nåværende styreformann Bill Gates om selskapet anno 2012.

En kritisk tid

– Dette er en veldig viktig tid for oss, konstaterer Gates. Det er nemlig i forbindelse med Windows 8-lanseringen 25. oktober han har latt seg intervjue, en jobb han meste av tiden naturlig nok har overlatt til Ballmer siden sistnevnte tok over som toppsjef i januar 2000.

Gates har holdt seg i bakgrunnen, men har likevel litt å si nå som den største lanseringen siden Windows 95 kun er noen få dager unna.

– Det beste fra nettbrett og PC-verdenen

Gates starter intervjuet med å snakke om Windows 8: – Som Steve Ballmer sa er dette et helt kritisk viktig produkt for oss. Det tar Windows inn i berørings-verdenen, og over på strømsnille maskiner. Det er det beste for hva folk forventer av en nettbrett-opplevelse, og kombinerer det med det beste fra PC-verdenen.

Annonse
– Det er også en strålende oppgradering for vanlig PC-bruk, hevder Gates, noe vi ikke er helt enige i.

– Surface helt utrolig

Surface kaller han ikke overraskende et «utrolig bra produkt.. det er virkelig utrolig». Nettbrettet har han akkurat skaffet seg, og han forteller at han bruker det dag og natt, og viser det frem til alle han møter

Gates gikk for den svarte RT-modellen, selvsagt med tastaturet. – Man må rett og slett prøve Surface for å skjønne hvor utrolig den er. Måten man klikker på tastaturet, og hvor vakker maskinen er er utrolig.

Kilde:
Technet

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse