Britiske brukere er så misfornøyde med Playstation Store at Sony måtte rulle tilbake til den gamle versjonen.

Annonse


Nyoppusset Sony-butikk

Stilig grafikk, enkel navigering og kraftige søkefunksjoner som gjør det lettere for PlayStation 3-brukere å finne spill, videoer og mer.

Det er stikkordene Sony trekker fram når de skal beskrive den nye utgaven av Playstation Store, som ble sjøsatt for PS3-brukere i dag klokka 11.

Den nye butikken har et helt nytt brukergrensesnitt der det har blitt enklere å søke i de over 20 000 nedlastbare spill, tilleggspakker og temaer og over 100 000 videoer og TV-programmer.

Mer HD
Produktsidene gir også detaljert informasjon om kjøpene, slik at du som kjøper får vite mer om innholdet.

Annonse
Samtidig får du ifølge Sony en rikere visuell opplevelse i tråd med de avanserte HD-spillene som bare kan spilles på PS3.

Norge før USA
Den nye PlayStation Store lanseres i Europa i dag på alle PS3-konsoller som er koblet opp mot PlayStation Network.

Og for en gangs skyld ligger vi for an USA. Der lanseres den nye butikken først tirsdag neste uke, sammen med USA, Canada, Brasil og Mexico.

Japan kommer ifølge Sony først en god stund etter dette.

Skandale-nettverket
PSN kom som kjent i hardt vær i påsken i fjor da hackere klarte å komme seg inn i systemet og stakk av med 77 millioner brukerkontoer.

Siden har skandalene nærmest stått i kø, med lang nedetid og påstander om tyveri av kredittkortinformasjon.

Krig mot kundene
Sony har blitt beskyldt for å krige mot kundene sine, og selskapet kunne knapt hatt et dårligere rykte enn de har akkurat nå.

Derfor kan trolig Playstation Store tolkes som et forsøk på en ny giv fra Sony i en situasjon med store underskudd og like store PR-skandaler.

Kilde:
Pressemelding fra Sony Norge

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse