Det ventes ett nytt produkt, og en rekke oppgraderinger av eksisterende produktgrupper neste uke. Vi følger avsløringene direkte.

Annonse


23. oktober skjer det

Apple lekker som bare det til Wall Street Journal som for flere dager siden bekreftet det vi hadde hørt tidligere: 23. oktober skal Apple vise frem iPad Mini.

Inviterer til pressekonferanse 23. oktober

Det er ikke mye vi vet ikke vet om den nye iPaden, i hvert fall hva angår formfaktor. Designet har lekket på samme måte som iPhone 5.

Hva angår innmaten er vi litt mer usikre, men det spekuleres i at den ikke får Retina Display for å holde prisen nede, og batterilevetiden i det mindre skallet ved 10-tallet.

Ny iMac, Mac Mini og MacBook Pro

Det har også blitt ryktet at den ikke får A6-brikkesettet introdusert i iPhone 5, men en oppgradert versjon av den som er å finne i iPad 2 – også dette trolig for å holde strømforbruket nede og prisen lavest mulig. Apropos pris, vi tror vi kjenner til den også.

Annonse


I tillegg til iPad Mini på 7.85″ ventes en slankere iMac, MacBook Pro med Retina Display i 13″-format, og oppgradert Mac Mini med Ivy Bridge og USB 3.0.

Apple klarer ikke å overraske lenger, men det er likevel alltid stor interesse når de lanserer noe, så vi dekker som vanlig jippoet direkte.

Mon tro om bildet i presseinvitasjonen hinter til iPad Mini i forskjellige farger som iPod Touch?

Det ventes ett nytt produkt, og en rekke oppgraderinger av eksisterende produktgrupper neste uke. Vi følger avsløringene direkte.
(Ill.: The Verge)

Kilde:
The Verge

Annonse