Selv om Apple har redusert skjermbestillingene selger iPhone som aldri før, hevder analytiker.

Annonse


Trøbbel i kø for iPhone 5

Over de siste dagene, siden iPhone 5 kom i butikkene i USA og mange andre land, har det kommet svært mange rapporter om større og mindre feil med enheten.

Flere av disse er allerede mye omtalt (riper, feilene med kart), men nettstedet Ars Technica har laget en oversiktlig oppsummering av problemene:

WiFi-trøbbel
Flere brukere har opplevd både hastighetsproblemer og trøbbel med å koble seg til WPA2-beskyttede nettverk. Tidligere iOS-enheter skal ikke ha hatt de samme problemene på samme nettverk. Det sies imidlertid at Apple skal være klare over dette, og jobbe med en programvare-fiks. MacRumors har skrevet mer om dette.

Riper
Dette problemet har vært mye omtalt, og mange brukere rapporterer om riper i aluminium-chassiset, ofte er de allerede tilstede når telefonen tas ut av esken. Det er snakk om at den sorte versjonen er mer mottakelig for dette – eller at ripene er mer synlige enn på den hvite modellen.

Annonse
Lekkasjer
Den hvite modellen skal imidlertid ha et annet problem – lyslekkasje. Nettstedet BGR har opplevd dette på en av sine testmodeller. Lekkasjen er imidlertid knapt mulig å se, bortsett fra i mørke omgivelser.

Slik kan lyslekkasjen fremstå i mørket.
(Ill.: BGR)

Usikker Siri
Det meldes også om at Siri har begynt å rote litt, men det skyldes nok programvare, ikke nødvendigvis iPhone 5. Blant annet har det vært mye problemer med feilaktig vært informasjon via Siri i visse amerikanske byer. Kanskje ikke så veldig dramatisk, men kan være plagsomt for noen.

Man har også påpekt at brukere som tidligere har oppgradert fra MobileMe til iCloud mister de gratis 20 GB med data de hadde fått, og nedgraderingen til 5 GB skjer akkurat i disse dager. De kan oppleve problemer med backup og gjenoppretting av den nye iPhone 5.

Det nok bare et fåtall brukere som opplever disse feilene, men de legger nok en liten demper på en ellers vellykket lansering. Vi får se om Apple tar et tak og fikser disse snart…

Kilde:
ArsTechnica

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse