samsung frekkas

Annonse


Slik mobber de iPhone 5

Nye iPhone ble vist frem forrige uke, og ikke alle er imponert over spesifikasjonene eller designet til den nye telefonen.

Minst av alt Apples største konkurrenter, som allerede har satt i gang reklamekampanjer som mobber Apples nye flaggskip.

Samsung var først ute, i helgen, og la ut en plakat der de hevdet at man behøver ikke å være et geni for å se fordelene til Galaxy SIII. Geni-uttrykket refererer for øvrig til Apples kallenavn på deres butikk-eksperter.

samsung frekkas

Annonse
Punkt for punkt
Samsung ramser deretter opp spesifikasjonene på begge telefonene og sammenligner dem direkte. Det er ingen tvil om at Galaxy SIII fortsatt har en del fordeler i forhold til iPhone 5, og motsatt. Samsung kaller også den nye Lightning-tilkoblingen for en «helt annerledes plugg», og lister til slutt opp en lang rekke av sine programmer som kun er å finne på Galaxy-mobilene. Akkurat det siste er kanskje litt på kanten – ikke alle disse programmene er nødvendigvis så revolusjonerende. Det er uansett ingen tvil om at Samsung er villige til å provosere litt.

Nokia med på laget
Nokia fulgte etter på lørdag, og la ut en tweet der de nevner fordelene med ferske Lumia 920: Trådløs lading, utrolig kamera, skjerm du kan bruke med hansker, og mye mer. De avslutter også med at man ikke behøver å være et geni.

lumia-frekkas

Litt god gammeldags konkurranse er litt artig, selv om de enorme forhåndsbestillingene på iPhone 5 tyder på at interessen fortsatt er der.

Kilder:
The Verge
Nokia

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse