Hopp til navigasjon Hopp til innhold
envy2x (Ill.: HP)

Sexy hybridmaskin fra HP

Kjører Windows 8, kommer i november.

HP kaster seg på bølgen med maskiner som både er PCer og nettbrett – der skjermene er avtagbare og kan fungere uavhengig av tastaturene.

Elegant
Deres nyeste modell, ENVY 2x, er nettopp en slik maskin. Envy-serien har tradisjonelt vært veldig lekre, og denne er intet unntak. Den er laget av aluminium og dekket med glass, og selve skjermen/nettbrettet veier kun 710 gram. Den er festet til tastaturet med magneter, og skal være veldig lett å ta av.

Skjermen er 11.7 tommer stor, bruker IPS-teknologi, er utstyrt med HD-kamera foran og 8 megapiksel-kamera bak. Den bruker selvsagt SSD-disk og alle andre moderne teknologier. Beats Audio er også på plass.

envy2x-2
(Ill.: HP)

Envy 2x ble egentlig annonsert på IFA-messen for noen dager tilbake, men nå bekrefter altså HP i Norge at den kommer i våre butikker i november – men prisen er fortsatt uavklart. Vi gleder oss uansett til å få prøvd den.

Stikkord: hp, nettbrett, ultrabook