Samsung Player 5.8 er en av nyhetene Samsung kan varte opp med på IFA-messen i Berlin denne uka.

Annonse


Dette skal Samsung presentere på IFA

Tapet mot Apple i retten til tross, Samsung «lekker» som en sil. I hvert fall nå før den store IFA-messen i Berlin, som går av stabelen denne uka.

Der har Samsung reservert hele hall 20, et enormt område som også i år utvilsomt vil være et spektakulært skue med kunstferdige dekorasjoner og hyllemeter med nye produkter.

Utpakking onsdag
ITavisen kommer selvsagt til å være til stede når Samsung etter alt å dømme pakker ut Galaxy Note 2 i Tempodrom onsdag kveld.

En reklamefilm med stjerneregissøren Wim Wenders er allerede ute, men denne viser ikke selve telefonen.

Annonse
Og dagen etter har de offisiell pressekonferanse, dit det strømmer journalister fra hele verden.

Ny mediespiller
Ett av produktene de garantert vil vise fram er Galaxy Player 5.8. Garantert fordi de selv annonserer produktet på sine egne sider i dag.
Det dreier seg om en ny versjon av Samsungs mediespiller, og som navnet sier dreier det seg om en skjerm på nesten seks tommer.

Om bord er Android 4.0 (Ice Cream Sandwich), 16 eller 32GB og en microSD-port for utvidet minne. Oppløsningen er på 960 x 540 bildepunkter.

Hybridmaskin
Samsungs Facebook-side finner vi det som etter alt å dømme er deres kommende Series 5 hybride nettbrett/bærbare PC.
Dette er trolig den nye Series 5 nettbrett-PCen til Samsung. Nok en IFA-nyhet som er forhåndsannonsert på hemmelighetsfullt vis.

8K-skjerm
Endelig forventer vi at Samsung i tillegg til å vise fram en rekke ferdige 4K-TVer også vil vise fram prototyper på 8k-skjermer.

Altså skjermer med hele 7680 × 4320 bildepunkter. Til sammenligning har dagens TV-er 1920 × 1080 bildepunkters oppløsning, mens 4K har 3840 × 2160.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse