uTorrent 3.1.

Annonse


Fjerner reklame etter massiv kritikk

uTorrent er trolig den mest populære torrent-klienten til Windows med 125 millioner aktive brukere.

For mye tukling?

Programmet startet som et lettverkterprogram utviklet av Ludvig Strigeus (BitTorrent Inc. kjøpte programmet i 2006, og har derfor vært ansvarlige for kodebasen siden da), og er i realtivt stor grad tro til sine røtter, men det har vært endel fikling med kodebasen i det siste – blant annet er det gjort endringer i brukergrensesnittet

Utvikleren har også prøvd å dytte apps på brukeren via en ekstra-fane, men det er reklame i selve programmet som fikk begeret for å flyte over for brukerne.

Massiv kritikk

BitTorrent fikk så mye kritikk etter at de spurte brukerne hva de synes, at de nå har valgt å gjøre det mulig å fjerne reklamen i den endelige utgaven av programvaren.

Annonse


BitTorrent har også svart på kritikken om at uTorrent nå har blitt «bloatware» – altså programvare med mange unødvendige funksjoner.

Lettvekter utgave underveis?

BitTorrent avslører faktisk at apps-fanen i programmet blir fjernet i en kommende oppdatering. Dette fordi «det ikke har vært en suksess for vår internasjonale brukerbase».

BitTorrent påpeker at de har som mål å lage programvare med de funksjonene brukerne vil ha.

«Utover dette har vi hørt fra mange av dere at dere ønsker en uTorrent-versjon som er mindre, og mer fokusert enn dagens versjon – noe sånt som 1.6 eller 2.0. I løpet av året har vi diskutert ulike muligheter for dette. Vi tar ønsket seriøst.»

uTorrent 1.6.

Kilde:
TorrentFreak

Annonse