Startskjermen for nye Word

Annonse


Nå kan du teste nye Office

Microsoft har offisielt annonsert Office 2013, den nyeste versjonen av den klassiske programpakken de aller fleste på et eller annet tidspunkt har brukt.

Enda mer i skyen
Blant de største nyhetene er omfattende støtte for nettsky-tjenester, med automatisk synkronisering med SkyDrive, samt en abonnementsmodell som lar deg streame dine Office-applikasjoner til en hvilken som helst PC. Office lagrer også alle dine bruksdata, så du kan fortsette der du slapp på tvers av alle mulige enheter. Og her er det støtte for Windows 7, Windows 8, Windows Phone, kommende nettbrett og så videre.

Nye Outlook
(Ill.: Microsoft)

Moderne
Støtte for trykk og berøring er også i fokus, siden dette tross alt skal fungere i Windows 8. Applikasjonene skal støtte alle mulige gester og bevegelser, samt innmating av data med penn. Windows RT, som blant annet kommer på Surface-nettbrettet, vil også ha den nye Office-versjonen inkludert.

OfficelogoOrange_Web

Pressemeldingen med mer informasjon om den nye versjonen av Office finnes her – og her kan du selv laste ned en Customer Preview-versjon.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse