Vizio imponerer med billige design-PCer med rene Windows 7-installasjoner.

Annonse


Få disse maskinene til Norge!

Vi ble imponert over Vizios alt-i-ett-maskiner, og bærbare som første gang ble vist frem på CES i år.

Vi savner Vizio i Norge

Da forelå det hverken priser eller spesifikasjoner, men designet var nok til å få oss til å sperre opp øynene – og ikke minst deppe over at de ikke kommer til Norge.

Vizio er ikke til stede utenfor USA. Hjemme har de hatt suksess med relativt billige og gode TVer.

Slik er alt-i-ett-maskinene

Nå har Vizio fått spikre spesifikasjoner og priser og vist frem maskinene til amerikansk presse – og maskinene imponerer. Alt-i-ett-maskinene kommer i 24″ og 27″-modeller, og har følgende spesifikasjoner:

Annonse


* Ivy Bridge
* USB 3.0
* Nvidia Kepler-skjermkort (uspesifisert)
* 1920 x 1080
* Opp til 1TB, og 32GB SSD.
* 2x HDMI

Prisene er også svært hyggelig: 5200 kroner for 24″-modellen, og 6300 kroner for 27″-modellen. Skatt vil selvsagt komme i tillegg, avhengig av hver enkelt stat. Det er også veldig hyggelig at maskinene kommer med helt rene Windows 7-installasjoner, helt frie for drittvare. Herlig. Vi sier ja takk til billige design-PCer med god byggkvalitet.

Design-PCer med snill pris

De bærbare maskinene i Vizios datamaskin-serie er minst like lekre som de større stasjonære. De kommer i 14″ (5200 kroner) og 15.6″-versjoner (5800 kroner), og har følgende spesifikasjoner:

* Ivy Bridge
* 14″: 1600 x 900 – 15.6″: 1920 x 1080
* Intel Graphics HD 4000
* 1.7 cm tynne

Det kommer også en modell som er noe tykkere, men som har langt kjappere GPU: Nvidias Kepler-skjermkort. Vizio ville ikke si noe om hvilken Kepler-GPU det er snakk om.

Gizmodo har tatt litt på maskinene, og er svært imponert over design, byggkvalitet og ikke minst at Windows 7-installasjonene ikke er fulle av drittvare. Dessverre er trackpadene like dårlige som de pleier å være på Windows-bærbare.

Kilder:
Gizmodo
Engadget

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse