Googles kart-applikasjon på en iPad. Kanskje har ikke Apple avsluttet samarbeidet med Google likevel? Det ryktes nemlig at Apple skal lansere sin helt egen kart-tjeneste på WWDC som går av stabelen førstkommende mandag.

Annonse


Se hva Google Maps gjør nå

Det ventes at Apple skal introdusere sin egen kart-app til iOS 6.0 førstekommende mandag. Det gjør sitt til at Google ikke kan sitte på latsiden.

3D overalt

For i går kveld introduserte selskapet den nye 3D-visningsmodusen – den samme 3D-funksjonaliteten det ryktes at Apple skal introdusere i sin helt egne kart-applikasjon. Teknologien ligner mye på 3D-visningen i Finns nye iPad-app.

3D-visningen kommer til Google Maps og Google Earth, og de respektive Android og iOS (kun Google Eart, ikke Maps-appen – iPhone og iPad)-appene skal oppdateres for å legge til støtte for 3D-visningen i løpet av de kommende ukene.

Snart kan du laste ned kart

Google annonserte også at Google Maps til Android får frakoblet-modus – det vil nemlig bli mulig å laste ned kart til mobilen. Om det kun blir 4.x-versjoner av Android som får denne støtten, eller om også 2.x får være med moroa, det ville ikke Google avsløre.

Og sist, men ikke minst, en liten kuriøs greie: Google viste «Street View Trekker», en ryggsekk med de nødvendige dingsene for å ta bilder for bruk i Street View i terreng der motoriserte kjøretøy ikke kommer til. Ryggsekken har to batterier og varer i en hel dag, men veier rett i overkant av 18 kg.

Kilder:
Engadget
Engadget

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse