140899190

Annonse


Dette er ikke som de andre Apple-ryktene

Gårsdagen var litt av et rykte-bonanza. Først dukket det opp nye MacBook Pro-modeller i testverktøyet GeekBench – deretter hevdet en kilde til 9to5mac.com at de nye MacBookene får Retina Display.

Oppdatert:

ABC News melder at også nye iMac får Retina Display.

Mer eller mindre bekreftet

Dagen i dag ser også ut til å bli interessant for Apple-interesserte, for nå har flere uavhengige kilder bekreftet (og ikke bare Digitimes som ofte tar feil) at Apples MacBook Pro-modeller får Retina Display i sommer.

Det var altså 9to5mac’ kilder som først kunne bringe nyheten de var ganske skråsikre på stemte, men nå har også Bloomberg en sak på at Apple skal lansere nye MacBook Pro på WWDC som starter 11. juni.

Nye Pro-maskiner til sommeren

Bloomberg hevder også å vite at Apple skal avsløre datoen for lanseringen av nye OS X, Mountain Lion, et OS Apple har sagt kommer til sensommeren.

9to5mac.com tipper (og vi er enige) at MacBook Pro-rykte, og et iOS 6 kart-rykte, er plantet av Apple selv. For ikke bare har det poppet opp flere troverdige MacBook Pro-rykter, men 9to5mac.com kunne også melde forrige uke at i iOS 6 så dropper Apple Google til fordel for sin egen kart-teknologi med 3D-visning.

«Alle» bekrefter

Grunnen til at 9to5mac.com tror informasjonen er plantet av moderseslakept, er at TechCrunch og AllThingsD begge nå har bekreftet at Apples nye kart-teknologi kommer i iOS 6.

Og ikke minst: du bør definitivt vente med å kjøpe nye MacBook, for også The Verge og ABC News har bekreftet at nye MacBook Pro kommer denne sommeren med Nvidia-grafikk og Retina Display.

Dette tror vi skjer på WWDC 2012

Sjelden er så mange kilder enige i de samme detaljene. Vi satser derfor ganske mye penger på at Apple skal avsløre nye MacBook Pro-modeller med Retina Display på årets WWDC.

I tillegg skal de vise frem en nær ferdig versjon av Mountain Lion, og ikke minst avsløre flere store hemmeligheter i iOS 6. Også iCloud blir nok presentert med en rekke små-forbedringer – det nevnes blant annet bedre bildedelings-funksjoner i iCloud.

Kilde:
9to5mac.com

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse