Twitter - @UG- @AnonymousNorway aka HF ki ...

Annonse


Gjør narr av norske «Anonymous»

AnonymousNorway har blitt utsatt for DDoS-angrep.

Oppdatert, 13:52, 11.05.12:

Det viser seg at det ikke er snakk om et DDoS-angrep, men at zupadev-nettsiden til «AnonymousNorway» trolig har utløpt eller blitt sagt opp av ukjente grunner. Vi prøver å komme til bunns i saken.

Flere DDoS-angrep

Det er DOX-siden til «AnonymousNorway» som har blitt utsatt for angrepet, og det er Twitter-kontoen «UGnazi» som tar på seg ansvaret.

Annonse
«@AnonymousNorway aka HF kids , Enjoy http://zupadev.com/ Suspended. Should i say Tango Down!? #UGNazi», skriver hackergruppen i Twitter-meldingen. «UGNazi» er relativt store med, i skrivende stund, 155 382 følgere.

Oppdatert, 14:39, 11.05.12:

«UGNazi» har stått bak flere angrep (og følger godt med på nyhetsbildet), og er på generell basis kritiske til «Anonymous» som de omtaler som HF (HackForums) kids, et begrep som brukes i negativ form i hackerkretser.

Mer om UGNazi her.

Les også: – To tatt i DDoS-saken.

Stor-angrep i april

Det er zupadev.com angriperne siktet seg inn på – samme nettside som blant annet serverte det AnonymousNorway mente var informasjon om personene som siden april har angrepet en rekke norske nettsider; inkludert PST, DinSide.no, Digi.no, Norsk Tipping og ITavisen.no.

Angrepet skal ha skjedd i går, men zupadev.com er fortsatt utilgjengelig, og AnonymousNorway har ikke oppdatert sin Twitter siden onsdag denne uken, altså før angrepet.

Kilde:
UGNazi

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse