Om Facebook begynner å gå deg på nervene, er det ikke bare bare å logge seg ut. Hva med en virtuell sjokolade-widget?

Annonse


Ta deg en pause

Etter en hard økt med Facebook, Twitter, Google+, Pinterest og LinkedIn kan det være på tide med en pause.

Ta deg heller en sjokolade…
Det har snop-produsenten KitKat tatt konsekvensen av.

Med håp om å selge en sjokolade til eller to (noe må man jo ha og gumle på i Facebook-pausen), har de laget en Widget (Mac OS X) og en Gadget (Windows) til å ha oppe mens man slapper av mellom statusoppdateringene.

Kan følge med for det
Du kan velge å være helt frakoblet. Men om kløen blir for sterk kan du både se nyhetsstrømmen og like/retweete via widget-en.

En enkel rød bryter skrur strømmen fra de sosiale mediene av og på. Om du velger å ha den på, slipper du i hvert fall å gå inn på nettsidene eller i programvaren. Du har alt på ett brett.

I reklameteksten til KitKat står det:
Du er den kuleste personen å kjenne på Facebook, å følge på Twitter og å ha kontakt med på LinkedIn. Men det er hardt arbeid å opptre på sosiale medier. Hva om du kunne ta en pause fra forpliktelsene i sosiale nettverk innimellom, men likevel være tilkoblet?

Kit Kat Social Break er en widget som sparer deg for bryderiet med å trykke på Liker, Re-tweet eller Share-knappen hver gang du er tagget i et innlegg. Bare slå på widgeten og logg inn i på dine kontoer på sosiale medier og meld deg ut når du føler at du trenger en pause.

Kan lastes ned fra Kitkat.com.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse