DSC01848

Annonse


Slik er Galaxy SIII

LONDON: (ITavisen.no): Som de fleste mobilinteresserte har fått med seg, har Samsung hatt et kjempeeevent i London torsdag kveld, der den splitter nye Galaxy SIII ble vist frem.

Mobilen slippes i norske butikker den 29. mai, og imponerer med svært kraftig maskinvare (en meget potent firekjerners prosessor står i sentrum), elegant design og nydelig skjerm.

Vi har fått god tid til å ta på og prøvekjøre mobilen, og den har definitivt en rekke sterke sider.

Heftig skjerm
For eksempel skjermen, som er imponerende stor og fargerik, samtidig som den ikke går mye utover telefonens størrelse. Greit, SIII er noe større enn fjorårets SII, men forskjellen er ikke dramatisk – Samsung har redusert rammen samtidig som skjermen har vokst til 4.8 tommer.

Mobilen er også temmelig lett, så størrelsen og vekten er ikke en merkbar hindring. Men jada, den er i plast, og føles ikke nødvendigvis som et dyrt luksusprodukt. Men konstruksjonen sitter godt sammen og kjennes solid.

Mye potensiale
Uansett, SIII er en ekstremt kompetent telefon, og med Android 4.0, en heftig prosessor, trådløs lading, diverse stemmefunksjoner og dyp sosial integrasjon har den mer en nok nyheter til å friste eksisterende SII-eiere som begynner å bli sultne etter en oppgradering.

Se bilder av Galaxy SIII i bruk.

Det er mye å glede seg til – for eksempel et eksepsjonelt raskt kamera, med masse tilleggsfunksjoner. Og hei, SIII støtter fortsatt microSD-minnekort, noe stadig flere produsenter går vekk fra i disse dager. Og mens vi er inne på kort, Galaxy SIII bruker micro SIM – husk det før du bestiller.

Skal prøves mer
Alle de nye stemmestyringsfunksjonene som Samsung skryter så mye av (og øyestyring, og diverse vibrasjonsfunksjoner, og mye annet) var litt vanskelige å få testet ordentlig. Slike eventer er bråkete og lite egnet til ordentlig testing, og programvaren var heller ikke helt ferdig. Alt dette kommer vi tilbake til når vi får en ferdig versjon i hendene.

Vi må bare konkludere med at telefonen virker ekstremt solid. Ytelse, kamera, skjerm, design og ekstrafunksjoner slått sammen resulterer i det som mest sannsynlig blir årets mest imponerende Android-mobil. Som sagt – vi ser frem til ferdig versjon vi kan teste i fred og ro, men inntil da kan vi konkludere med at Galaxy SIII kanskje ikke er en revolusjon, men en veldig kompetent Android-flaggskip.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse