Dette bildet tok Google-forskeren Sebastian Thrun med Googles kommende, høyteknologiske brille.

Annonse


Dette er tatt med Google-brillen

Før jul i fjor skrev The New York Times om en ny Google-teknologi som skulle munne ut i en høyteknologisk brille-modell der du så å si skulle få nettet på øyet.

Bekreftet i februar
I februar i år fikk ryktet kjøtt på beinet. Da bekreftet nemlig Google at brillen virkelig eksisterer, og at den etter all sannsynlighet vil komme før jul i år.

Nå viser det seg at Google har lettet enda lit mer på sløret. Faktisk uten at noen la merke til det…

Tatt under intervju
For fredag for en uke siden la nemlig Google-forskeren Sebastian Thrun ut et bilde han tok under et intervju med dCharlie Rose, en kjent veteran innen teknologi-journalistikken.

Bildet er av lavere teknisk kvalitet enn det vi forventer av et moderne mobilkamera, men viser likevel tydelig Rose, glasset han har foran seg og en del av omgivelsene.

Så ut som han nikket
Etter Thrun hadde tatt bildet, la han det ut på Google+ ved hjelp av et nikk med hodet. Slik så det i hvert fall ut, ifølge The Verge.

De fleste trodde først at brillene var en ren gimmick, en del av et futuristisk utstillingsvindu for Google på linje med den selvkjørende bilen deres.

Men om det virkelig er slik at du kan farte rundt i byen og ta bilder mens du går med bare øyene, er det jo rett og slett kult…

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse