Samsung telte ned for an en video som sa «bææææh».

Annonse


Nedtellingen er over

Oppdatert: Mysteriet med Samsungs nedtellingsklokke er nå oppklart: Det dreier seg om en forhåndsvideo foran presentasjonen av Galaxy SIII neste torsdag. Igjen, ITavisen vil være tilstede på eventet, så det er bare å følge med.

Du kan se videoen her:

Saueflokk
Ironisk nok ender videoen med et eneste stort «bæææææh!» – med mulig addresse til «i»-saueflokken til Apple. Eller kanskje til de mange som kjøper andre Android-telefoner enn Galaxy?

Men det kan kanskje også tolkes som et lite stikk til alle oss som benket seg for an PC-en kl. 13 for å se.

Annonse


Oppfølger til SII
På folkemunne heter den Galaxy SIII. Men ifølge det britiske nettstedet Crave kommer den muligens ikke til å hete det.

Uansett dreier det seg om oppfølgeren til Galaxy SII, som av mange regnes som den beste smarttelefonen på markedet.

«Tgeltaayehxnx»
På et nettsted med det kryptiske navnet tgeltaayehxnx.com (et anagram for «The Next Galaxy») la Samsung i går kveld ut en nedtellingsklokke.

Hva de telte ned til, vet vi nå.

Video med avsløringer
Spekulasjonene har gått høyt om hvordan den nye telefonen er. Fredag dukket det opp en video på et vietmamesisk nettsted.

Her får vi også vite de viktigste spesifikasjonene og endringen fra 2-ern, om nettstedet ikke farer med løgn.

Både ifølge disse opplysningene og de mer eller mindre kvalifiserte antagelsene som ekspertene kommer med skal det ikke dreie seg om noen stor oppgradering.

Vises fram 3. mai
Det blir likevel spennende å se hvordan etterfølgeren til verdens mest brukervennlige og avanserte Android-telefon blir.

Den offisielle presentasjonen skjer 3. mai, altså torsdag neste uke. Da arrangerer Samsung en stor pressekonferanse i London, der ITavisen vil være til stede.

Annonse