ivy

Annonse


– Så mye raskere blir nye bærbare

Ivy Bridge er den nye generasjonen brikker fra Intel som kombinerer CPU og GPU i en rask og strømeffektiv løsning. Mye tyder at det kan drøye en liten stund før disse kommer, muligens er ikke leveransene klare før i juni.

Potensiale
Ivy Bridge er først og fremst beregnet for ultrabooks, og skal ikke nødvendigvis konkurrere med laptoper som skal være ekstra kraftige og gjerne har dedikerte grafikkløsninger. Når det er sagt er det veldig spennende å se hvor mye bedre Ivy Bridge er enn dagens Sandy Bridge-baserte bærbare.

Det kinesiske nettstedet Expreview skal ha fått tak i en tidlig versjon av brikkesettet og testet ytelsen over en rekke spill. Og forbedringen skal virkelig være merkbar.

Bra resultater
Alle spillene kjørte i 720p-oppløsning, og den største forbedringen var å merke i Far Cry 2, som hentet inn 84.5% mer bilder i sekundet. Andre titler som nettstedet testet, for eksempel Left 4 Dead 2, Starcraft II og DiRT 3, kjørte også merkbart bedre. I snitt var ytelsen 56.2% høyere. Det er naturligvis lovende for alle som vil ha en lett ultrabook, men også vil spille litt.

Dessuten er GPU-ytelsen også viktig i andre oppgaver.

Dermed er det gode grunner til å vente litt med innkjøp av en ny bærbar, Ivy Bridge ser ut til å være verdt ventetiden.

Kilde:
CPU World

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse