gswrgwrewge

Annonse


Foxconn hacket

Ifølge 9to5mac.com har hackergruppen SwaggSec klart å lure seg inn på Foxconns interne nettverk og stjålet informasjon som de har lagt ut på torrent-sidene Demonoid og Pirate Bay.

Foxconn hacket

Hacken ble gjort mulig ved å angripe nettleseren til en ansatt hos selskapet som setter sammen alt fra Xboxer til iPads og iPhones. Det er satt søkelys på dårlige arbeidsforhold hos den kinesiske giganten og dette skal være årsaken til angrepet ifølge hackergruppens .nfo-fil.

Angrepet var neppe veldig vanskelig å utføre når de hadde funnet målet, for Foxconn-medarbeideren som ble hacket brukte nemlig en ikke-oppdatert Internet Explorer

Elendige passord

Hackerne fikk tak i server-passord (dårlig passordbeskyttelse: admin som brukernavn og password1 som passord) og passord og brukernavn for hver eneste bruker i systemet, inkludert Foxconn-sjef Terry Gou. De fikk dog ikke med seg alt da de måtte hente ned filene manuelt.

Alle de berørte serverne er nå tatt ned, det er derfor vi tillater å avsløre brukernavnet og passordet på serveren.

– Selskapet ditt kommer til å gå i oppløsning

I meldingen til Foxconn sier hackerne at de ikke er videre imponerte over hvordan selskapet ser ut til å behandle sine ansatte og at selskapet ikke kommer til å vite hva de har blitt truffet av når hackergruppen er ferdig med å lansere all informasjon.

«Selskapet ditt kommer til å smulre opp og du fortjener det.»

Les hele beskjeden fra SwaggSec til Foxconn her.

Vi følger utviklingen i denne potensielt svært pikante saken.

Kilde:
9to5mac.com

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse