iPhone-4S-Battery-Fix

Annonse


– Mirakel-app fikser batteriproblem

Mange hevder at batteriproblemene med iPhone 4S ikke ble rettet i iOS-oppdateringen 5.0.1.

Sliter du fortsatt med batteriet?

Flere kunder klager over at batteriet tappes så mye som 10 prosent hver eneste time, Apple svarte altså med en liten oppdatering, men likevel er det mange som ikke er fornøyde.

4S ble lansert i oktober, men Apple sliter tydeligvis med å lokalisere feilen. Vi får håpe de finner ut av det og retter feilen i iOS 5.1 som ventes i mars, måneden det ryktes Apple skal avduke iPad 3.

Underverker med «iOS 5 Battery Fix»?

Hackerne har dog sett seg lei på ventinga og har laget en jailbreak-app døpt «iOS 5 Battery Fix» som visstnok gjør mirakler med batterilevetiden.

Annonse


Appen er for tiden i åpen beta, men kun tilgjengelig for de som er villige til å punge ut 5 dollar (30 kroner) for tilgang til VIP-avdelingen på insanelyis repository-subforum.

Har du lyst til å prøve må du åpne din iPhone 4S først. ITavisen.no ikke har testet appen og kan ikke gå god for at den forbedrer batterilevetiden.

Oppdatert, 10:41, 23.01.12:

– iOS 5.1 mye bedre

ITavisen-leser Heri Ramampiaro har testet iOS 5.1 betaen i lengre tid kan melde at batteritiden er langt bedre enn med 5.0 og 5.0.1 installert:

«Jeg har nå testet IOS 5.1 Beta 2 i et par uker og det ser ut som Apple har greid å forbedre batterilevetiden.

Jeg har lokajons-tjenesten og WiFi på hele tiden og 3G inn imellom. Levetiden for min iPhone har gått fra rundt 9 timer (standby) til 2 til 3 døgn, avhengig av hvor mye jeg bruker telefonen aktivt, utenom snakking og ringing.»

Ramampiaro påpeker at det nå er mulig å deaktivere 3G spesifikt, og ikke bare mobildata, slik at man kan bruke Edge om ønskelig.

Med andre ord, er du ikke komfortabel med jailbreak og installere beta-apps er det nok like greit å vente på iOS 5.1.

Kilde:
Redmone Pie

Annonse