Steve Wozniak startet i sin tid Apple sammen med kameraten Steve Jobs. Nå heier han på «fienden».

Annonse


– Jobs fortalte ikke sannheten

I en fersk dokumentar om Steve jobs som ble sendt på den britiske TV-kanalen BBC 2 onsdag fortalte Steve Wozniak villig vekk om den første tiden i Apple og forholdet til med-grunnleggeren Steve Jobs.

Fortalte ikke alt
Men det var tydeligvis ikke alt han fortalte. For i forbindelsen med dokumentaren oppsto det en heftis diskusjon i kommentarfeltet på en artikkel på Storbritannias mest leste nyhetsnettsted telegraph.co.uk.

Woziniak var faktisk den første som kommenterte artikkelen, som baserer seg på et intervju BBC Radio 4 morgenen før TV-reportasjen skulle sendes på kveldstid (velg «oldest first» fra menyen, så kommer den fram).

– Gjør vondt
Her forteller Wozniak at Jobs ikke fortalte ham sannheten om hvor mye penger de to fikk for å utvikle et dataspill for Atari i 1976.

Annonse


– Det gjør vondt at Jobs ikke fortalte meg sannheten om størrelsen på utbetalingen. Men dette er en liten, netgativ ting som ikke såret meg, og som man må veie opp mot alle de gode tingene med Steve Jobs, skriver Wozniak i en forsonlig tone.

Man snakker med andre ord ikke stygt om de døde, selv om det er lov å være bitter over noen tapte tusenlapper for 35 år siden…

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse