sgingw

Annonse


Dette har du ikke sett Windows gjøre før

Dagene der Apple var mer eller mindre de eneste som leverte skikkelig portabel fler-berøring er heldigvis talte.

Endelig!

For nå er ekte, elegant og smørmyk flerberøring på vei til Windows 8 via trackpaden og da er det ikke lenger forbeholdt kun forholdsvis dyre eplemaskiner.

Synaptics er en av to selskap som har vært dominerende som leverandører av trackpads til PC-bærbare, men det har vært billige greier som kun har fungert til enkel navigering opp og ned og ikke særlig elegant eller behagelig.

Ut med de gamle trackpadene

Dette ser nå ut til å endre seg for i et kort YouTube-klipp viser selskapet hvordan det skal gjøres. Ved hjelp av det selskapet har døpt en «Large image sensing (IS) Clickpad», en konsept-driver og noe selskapet kaller «InterTouch high speed interface» (her er det nok mange patenter) manipuleres Windows 8 så naturlig som bare det – uten mus.

Annonse


Selskapet kaller Clickpad et konsept, men har fått godkjent den grunnleggende funksjonaliteten av Microsoft. Vi håper virkelig dette blir å finne i billige, såvel som dyrere priset Windows 8-maskinvare.

Det er for lengst på tide å kaste ut de dårlige trackpadene, Windows 8 handler jo om berøring.

– Tiden er inne

«Tiden for PC-OEMs å designe for Windows 8 med berøring har ankommet. Synaptics er glade for å levere på løftet om avansert berøring og innovativ TouchPad-teknologi som vil spille en viktig rolle i hvordan brukere kommuniserer med sine Windows 8 PCer og nettbrett».

Det forklarer Synaptics Mark Vena i pressemeldingen og fortsetter:

«Vi er spesielt begeistret for nye produktkonsepter som Intels tynne og lette Ultrabooks som tar spesielt nytte av Synaptics’ teknologi.»

Selskapet skal avslørt mer under Microsoft Ecosystem Summit som går av stabelen fra 8. til 10. november i Taipei, Taiwan. Vi gleder oss til å se mer.

Kilde:
Engadget

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse