Frognerparken og mange andre norske attraksjoner er nå med.

Annonse


Tur i Frognerparken med Google

Google har stadig nye påfunn for å gjøre Street View enda mer omfattende, og det ferskeste tillegget er parker.

Parkliv
Teamet til Google skal ha brukt det siste året på å sykle rundt utvalgte parker i verdens storbyer, og blant de første parkene som dekkes er High Line i New York, Kensigton Gardens i London og Koganei Park i Tokyo. Parker i Spania og Irland er også inkludert.

Mens vi venter på at Frognerparken skal tas med i tjenesten, klikker vi oss altså gjennom de fine grøntområdene.

Oppdatering: Og ikke lenge etter at vi skrev denne artikkelen kommer det pressemelding om at flere norske severdigheter nå er lagt til i Street View. Det gjelder plasser som Frognerparken, Nordmarka, Akershus Festning, Bø Sommarland, Tøyenparken, Nidarosdomen, Oscarsborg Festning og mange flere.

Sjekk oversikten over parkene her, og les mer om tjenesten her.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse