hotmail ny

Annonse


Nå blir Hotmail bedre

Microsoft har tydeligvis tatt en runde med hvordan Hotmail-tjenesten deres fungerer, og innfører nå mange endringer som er spesielt relevante for mer avanserte brukere.

Ryddigere
Det webbaserte grensesnittet får en rekke overhalinger, der de viktigste handler om å fjerne mindre interessant epost. Du kan for eksempel kjapt kategorisere innkommende mail som nyhetsbrev, og Microsofts teknologi finner disse automatisk, plasserer dem i en egen folder eller sletter dem. Du kan også sette opp Hotmail til å blokkere alle eposter fra plagsomme avsendere, slette alt som tidligere har kommet fra avsenderen, og sende vedkommende et svar der de høflig bes om å ikke sende deg flere nyhetsbrev.

Det introduseres også en rekke verktøy som rydder i innboksen din og sletter eldre varianter av nyhetsbrev fra samme avsender, men lar deg beholde de nyeste.

Mer kontroll
Hotmail vil nå også la deg flagge eposter slik at de blir festet til toppen av vinduet, og på denne måten forblir synlige. Dessuten kommer deg nye funksjoner for mapper og kategorier for forskjellige typer epost.

Annonse


Alt dette skal rulles ut i løpet av de nærmeste ukene, og i samme slengen slipper Microsoft også en Hotmail-applikasjon for Android.

Kilde:
Microsoft

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse