iOS5 kommer i dag.

Annonse


Last ned iOS 5 nå!

Oppdatert, 21:20:

iOS 5 er nå tilgjengelig for utviklere i endelig versjon og trolig å finne overalt på nettet om få minutter (blant annet her). Første gang du installerer iOS ikke-offisielt? Det er ikke vanskelig.

Men husk: ITavisen.no tar intet ansvar for feil på din maskin og/eller telefon om oppdateringen skulle mislykkes.

Alternativ nedlastings-lenke her og her.

Annonse


Sørg for å ha nyeste versjon av iTunes (krever versjon 10.7 eller nyere, denne finner du her), hold inne shift-knappen (alt-knappen i OS X) mens du trykker på «Check for Update» i iTunes.

Ved feilmelding 3002 må du velge Restore (gjenopprett) ved å holde de samme knappene inne og velge riktig oppdaterings-fil. Velger du Gjenopprett mister du alt på telefonen, så ta først backup via iTunes og kjør så gjenopprettingen.

Last ned femmern allerede i dag

Det ble ingen iPhone 5, men de Apple-håpefulle har i hvert fall en ting å glede seg til nesten uansett hvilket iOS-produkt man har: iOS 5.

For nå melder nemlig iOS-ekspertene IModZone Downloads å vite at iOS 5, ikke overraskende, blir gjort tilgjengelig for utviklere i endelig versjon allerede i kveld.

Når iOS 5 en gang blir tilgjengelig i kveld/natt kan du laste ned den endelige utgaven HER.

Les alt om iPhone 4S-lanseringen.

Krever neppe utvikler-konto

Det beste av alt: Man behøver trolig ikke være utvikler for å laste ned og installere (slik har det i hvert fall alltid vært ved oppdateringer av iOS) den endelige versjonen (GM, Golden Master) av iOS 5, en skikkelig stor-oppdatering av Apples iOS.

Det meldes nå også at iOS utvikler-nettsidene er utilgjenglig så det er neppe lenge til, vi tipper maks noen timer, til iOS 5 er tilgjengelig for nedlasting.

iOS 5 fungerer på følgende produkter:

* iPad 2.
* iPad.
* iPhone 4.
* iPhone 3GS.
* iPod Touch 4G.
* iPod Touch 3G.

Kilde:
Facebook

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse