iPhone 4S, 16GB, hvit modell med støtte for telenett i USA og Europa.

Annonse


Det endelige beviset?

Er disse bildene ekte er det ingen tvil om at Apples nyeste telefon heter iPhone 4S, men det er også mye som tyder på at det også kommer en iPhone 5 med nytt, slankere design.

Produktinformasjon fra Apple lekket?

Det har nemlig blitt oppdaget produktinformasjon som skal stamme fra Apple. På produktlappen står det å lese at det er en iPhone 4S-modell. Videre røper bildet at det er snakk om en telefon som både takler det amerikanske (CDMA) og det europeiske telenettet (GSM). Også dette tidligere ryktet.

Informasjonen som skal stamme fra Apple viser at det er samme mobil tidligere kjent som prototypen N94. Det har blant annet lekket en kamera-modul fra denne prototypen.

Les også: Du trodde ikke dette var den store iPhone 5-hemmeligheten.

Annonse


– Dette er iPhone 4S-spesifikasjonene

Ifølge 9to5mac.com er det nå bekreftet at iPhone 4S får følgende spesifiskoasner når den avdukes 4. oktober, altså førstkommende tirsdag (ITavisen.no dekker presentasjonen fortløpende):

* To-kjerne A5-CPU.
* 8MP kamera.
* iOS 5.
* 1GB RAM.
* Nuance Dictation speech-to-text.
* Assistant.

Millioner av iPhone 5-bumpere i Kina

I tillegg til at iPhone 4S nå mer eller mindre er bekreftet, om bildet ikke er forfalsket noe som er tvilsomt da de samsvarer med en lekkasje på et Kinesisk forum i går. Vi tror også det er ekte fordi og det har lekket flere bilder av N94-deler. Heller ikke ryktene om en iPhone 5 med et helt nytt design dør.

Det er produsert millioner av bumpere til femte generasjon og utifra disse kan vi lese at iPhone 5 isåfall blir 33 tynnere og får et større panel enn iPhone 4.

Tele-operatør avslørte HSPA+ i iPhone 5

Som om ikke det var nok mener den kinesiske tele-giganten China Unicoms sjef å vite at iPhone 5 får støtte for kjappere datatrafikk, men ikke i form av LTE, men HSPA+ (21Mbps). iPhone 5 skal ifølge det kinesiske selskapet lanseres i år. Skjer det i år skjer det nok 4. oktober.

Det er også ryktet at iPod Touch-prisene kuttes litt i utvalgte land utenfor USA.

Oppdatert, 09:27.30.09.11:

Ny informasjon fra en anonym kilde tyder også på at det kommer tre iPhone 4S-modeller: 16, 32 og endelig 64GB.

Og som om ikke det var nok rykter allerede: En MacRumors-leser har tipset bloggen om at den amerikanske teleoperatøren AT&T, som lenge var den eneste operatøren som kunne tilby iPhone, allerede har iPhone 5-bumpere tilgjengelig (designet tilsier nytt design) i sine butikker.

Kilde:
9to5mac.com

Designet til iPhone 5? Isåfall får femmern større skjerm.
(Ill.: micgadget)

china_unicom_iphone_5_hspa_plus

Annonse


Annonse


Annonse