wimp

Annonse


WiMP kommer til Windows Phone

Spotify og WiMP kriger om musikk-kundene i Norge, men WiMP blir først ute på Windows Phone som nå er klart for det norske markedet.

Kommer til Mango

I dag gikk startskuddet for Windows Phone i Norge, den offisielle lanseringen altså, for en rekke mobiler har allerede vært tilgjengelig i norske nettbutikker, men uten norsk språkdrakt.

Mango er også offisielt lansert, naturligvis, og samkjøres med den norske lanseringen. Det er ikke satt noen lanseringsdato for WiMP-appen, men i pressemeldingen står det at den vil være tilgjengelig innen kort tid.

– En veldig god brukeropplevelse

«Måten Windows-telefonen er laget på gir en veldig god brukeropplevelse i WiMP. «Metro»-systemet får fram våre unike fordeler og det redaksjonelle innholdet vårt på en god måte. Slik blir det lett å oppdage ny musikk og gamle klassikere. Windows Phone er derfor en naturlig plattform for oss å være på, som vi har stor tro på»,” forklarer Per Einar Dybvik i WiMP i pressemeldingen.

Annonse


«WiMP for Windows Phone 7 bør være et naturlig førstevalg for musikkelskere og alle som er glad i musikk. WiMP utnytter styrkene i plattformen og det innovative brukergrensesnittet «Metro» til å skape en unik brukeropplevelse der musikken står i fokus», sier Petter Merok, Teknologidirektør i Microsoft Norge.

Også Spotify er underveis til Windows Phone som ITavisen.no kunne melde 5. oktober i fjor. Dette var også noe vi fikk bekreftet på dagens Microsoft-pressekonferanse.

ITavisen.no kommer med full omtale av Windows Phone 7.5 Mango om kort tid.

Kilde:
WiMP Pressemelding

WiMP_Panorama

WiMP_album

WiMP_player

WiMP_3d_2

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse