Gamestop-kjeden satser for fullt på nettbrett. De skal selge både iPad, Galaxy Tab, Sonys Tablet S - og sitt eget Gamestop-brett.

Annonse


Nå med med eget nettbrett

Gamestop er mest kjent for å være en verdensomspennende kjede for konsoll- og PC-spill.

I Norge selger de også Blu-ray/DVD og spillkonsoller.

Satser på brett
I USA utvider de nå til å selge en rekke andre teknologi- og forbrukerelektronikk-relaterte produkter, omtrent som Spaceworld her hjemme.

Ett av de nye satsingsområdene er nettbrett. Både Samsungs Gaslaxy Tab-brett, Sonys Tablet S og P og Apples iPad blir å finne i hyllene i de amerikanske butikkene.

Annonse


I testfasen
I tillegg satser kjeden på sitt eget Android-brett, som skal markedsføres under Gamestop-navnet.

– Akkurat nå er vi i testfasen. Men vi gleder oss overr muligheten til å komme med dette brettet, sier GameStops direktør Tony Bartel til Androidapps.com.

GameStop-sertifisert
Ikke overraskende er det spill som står i høysetet også her. Brettene vil bli merket med «GameStop certified gaming platform», og er ifølge Bartel spesielt tilrettelagt for spillere.

Brettene vil komme med flere spill ferdiginstallert.

Egen strøm-butikk
GameStop vil også starte sin egen nettbutikk for spill, og sier de håper på ,å bli for Android-brett det OnLive og Steam er for PC-markedet.

GameStop-butikken vil satse på strømming framfor nedlasting.

Beskjeden start
Kjeden er likevel realistiske når det gjelder starten. I begynnelsen vil ikke de store og mest attraktive titlene være å finne hos dem. Men på sikt håper de på å bli en stor aktør i hele næringskjeden når det gjelder brettspill.

Det er ikke kjent om planene også gjelder Norge.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse