Rett før lanseringen av iPhone 4 klarte Gizmodo å få tak i en prototype noen hadde mistet på en bar. Nyheten gikk verden rundt og gjorde Gizmodos Jason Chen som var journalisten bak saken et hat-objekt hos Apple. Faktisk ble tekno-bloggen bannlyst fra WWD

Annonse


Mistet Apple en iPhone 5 på en bar?

Apple skal, ifølge Cnet, utrolig nok ha klart å miste en iPhone 5-prototype på en bar.

Solgt superbillig på Craigslist?

Det var akkurat dette som skjedde i forkant av iPhone 4-lanseringen. En Apple-ansatt glemte igjen prototypen skjult for å ligne på en 3GS, noen fant telefonen og solgte den til Gizmodo for 5000 dollar.

Apple skal ha mistet telefonen i San Fransisco i juli i år i nærmere bestemt på tequila-baren Cava 22. Mobilen kan senere ha blitt solgt på Craigslist for 200 dollar.

Fant ingen mobil

Apple skal, ifølge Cnets anonyme kilde, så ha sporet den bortkomne telefonen til et hus i San Francisco. Politiet skal så ha snakket med en mann i 20-årene i dette huset.

Annonse


Mannen sier han var på Cava 22 natta telefonen ble borte, men han nektet for å ha noe med tyveriet å gjøre. Mannen ga politiet lov til å undersøke huset hans, men de fant ingenting.

Apple desperate

En Apple-representant som var på besøk hos den ukjente personen skal til og med ha forsøkt å gi personen penger i bytte mot telefonen, etter gjennomsøkingen av huset, men personen skal fortsatt ha nektet for å ha noe med saken å gjøre.

Det har heller ikke lekket noen bilder av telefonen, tekniske spesifikasjoner eller iOS-versjon. Apple har ikke villet kommentere saken ovenfor Cnet.

Kilde:
Cnet

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse