skydriveimprovementsmango

Annonse


Her er Microsofts iCloud-konkurrent

Microsoft implementerer SkyDrive som nettlagrings-teknologi i Windows Phone 7. Sky-tjenesten introduseres først i stor-oppdateringen Mango, som kommer til Norge (og ikke minst i norsk språkdrakt) og til esten av verden til høsten.

Lover sosialt fokus

Med SkyDrive for Mango tar Microsoft for alvor sitt nye OS opp i skyen. Blant annet blir det mulig å dele bilder fra SkyDrive via SMS, e-post, Messenger og Facebook.

Det blir også mulig å laste opp video-klipp til tjenesten med ett trykk. Også dokumentlagring er støttet, selvsagt, Office-pakka er jo allerede en del av Windows Phone.

Man kan bla, dele og editere MS Office-dokumenter direkte fra mobilen og man kan søke gjennom hele sin SkyDrive via Office Huben.

Annonse


Et spennende år

Microsoft gir deg 25GB gratislagring og selskapet hinter om enda flere sky-tjenester i nærmeste fremtid. Ikke minst avslører selskapet at det kommer et HTML 5-basert web-grensesnitt for en mer elegant og ikke minst kjappere håndtering av sky-dataene, en oppdatering som kan komme allerede denne måneden.

Og skulle man være nervøs over å miste oversikt over hva man faktisk deler har Microsoft implementert en oversikt over akkurat dette.

Se SkyDrive i aksjon

Liten tvil om at 2011 blir året skyen virkelig får en praksis betydning for folk flest med en smartphone. Nå blir det spennende å se hvem som leverer de beste løsningene.

Kilde:
WinRumors

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse